Ga naar de inhoud

Freelance paraveterinair

Gediplomeerd dierenartsassistente

Niet beschikbaar voor freelance opdrachten

Ilse lokker is niet beschikbaar als paraveterinair vanwege de werkzaamheden in de trimsalon en als kattengedragstherapeut.

Paraveterinair

Is een werknemer met vakantie, ziekte- of zwangerschapsverlof en zoekt u tijdelijke versterking? Als freelance paraveterinair schiet ik u graag te hulp. Ik heb ervaring opgedaan bij een specialistische kliniek en bij een kleinere dierenartspraktijk. Het contact met klanten aan de balie of de telefoon en het goed verzorgen van de opgenomen dieren vind ik de leukste kanten van dit vak. Ik kan goed multitasken, ik ben stressbestendig en ik voel me snel thuis in een nieuwe omgeving. 

Voordat ik mijn carrière in de dierenwereld ben gestart heb ik 12 jaar als zorgcoördinator in de complexe geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Hierdoor zijn mijn sociale vaardigheden goed ontwikkeld wat regelmatig van pas komt binnen het werken in een dierenartspraktijk. Ik vind klantvriendelijkheid erg belangrijk, als paraveterinair ben je tenslotte het visitekaartje van praktijk. 

Door mijn ervaring als gediplomeerd gedragstherapeut voor katten heb ik veel kennis van het gedrag van dieren. Hierdoor ben ik in staat om tijdens de behandeling een dier zo stressvrij mogelijk te begeleiden.

Zoekt u met spoed een invalkracht?

Neem dan telefonisch contact met mij op.

Tarieven

Kennismakingsgesprek

Gratis

Freelance Paraveterinair

€ 27,50
per uur

Reiskosten

€ 0,38 per kilometer met een starttarief van € 7,50

(berekend vanaf Alphen aan den Rijn, exclusief eventuele parkeerkosten)

De tarieven hierboven vermeld zijn exclusief BTW. Op alle overeenkomsten met Ilse Lokker zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Freelance paraveterinair inhuren?

Neem dan contact met mij op

Contact opnemen

 

Voor de algemene voorwaarden en klachtenprocedure klikt u hier.